Segítség

2022.09.05. 18:51

Aranyszívű focisták gyűjtöttek a nagybeteg káli kislánynak

A káli beteg kislányért, Sáráért fociztak Nagyfügeden, aki egy nagyon ritka betegségtől szenved. Portálunk is ott volt a rendezvényen és a Tények.hu is beszámolt a jótékony rendezvényről.

HEOL

Sárának nagy szüksége van a segítségre

Forrás: Beküldött

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Sárának egy nagyon drága külföldi kezelés segítséget jelenthet, jelenleg erre próbálják összegyűjteni a pénzt. A kisgyermek édesanyja, Antal Barbara mesélte el történetüket portálunknak még augusztusban. Rengetegen próbálnak a családon segíteni: a szeptember negyedikén megrendezett Játszi-foci mozgalomban szereplő nagyfügedi LSZ jótékonysági kispályás labdarúgó-tornával igyekezett pénzt gyűjteni. Ugyanis százharmincöt millió forintra lenne szükség a kezeléshez. Szerkesztőségünk is kilátogatott a nemes célt szolgáló eseményre. 

Mint ahogyan azt Sára anyukája mondta, tavaly szeptemberben került be először a gyermeke az egri kórházba. Egy vérvétel és egy hasi ultrahang után már látszott, hogy komolyabb a baj, ezért átszállították őt Miskolcra. Újabb vizsgálatok vártak rá, és kiderült, hogy nagyon ritka, több típusból álló csecsemőkori leukémiája van. 

Március elején testvérdonoros csontvelő transzplantációja volt a lányuknak. Jól sikerült a beavatkozás, a húsvétot már otthon, családi körben tölthették, de a kálváriájuk azóta is tart. 

 Az „Összefogás Sára baba gyógyulásáért!!” Facebook csoportban megtalálható a bankszámlaszám, ahová várják az adományokat, és szívesen fogadnak bármilyen támogatást, licit felajánlásokat is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában