Könyvek

2022.10.18. 13:25

A gyógyulók történeteivel segítenének a betegség feldolgozásában

A Falevelek 2. – újabb történetek erőforrásokról, gyógyulásról, megújulásról című kötetet mutatják be csütörtökön a Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtárban.

B. D.

Fodorné Vincze Anna klinikai szakpszichológus és a könyv szerkesztője

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

A másodikként összeállított könyvükben újabb történeteket olvashatunk 40 gyógyulótól, s megtalálhatók benne a Regionális Egészségügyért Alapítvány (REGEA) közösségről szóló írások is. Beszámolókat olvashatunk az általuk szervezett rendezvényekről, de vannak személyes, megindító írások a családról és az örömforrásokról is. A kötet segítséget szeretne nyújtani azoknak, akik most szembesülnek a daganatos kórral vagy a gyógyulás útján vannak. A REGEA célja, hogy megelőzhessük a betegségeket és az egészségügyi szolgáltató rendszer hatékonysága növekedjen, emelik ki.

Az eseményen köszöntőt és bevezetőt tart a megnyitón Psenyeczki-Nagy Klára, a REGEA elnöke. Közreműködik Fodorné Vincze Anna klinikai szakpszichológus és a könyv szerkesztője, Baráth Zoltán színművész, rendező, valamint az egri Babszem Jankó Gyermekszínház művészeti vezetője és a történetek írói. A kötet bemutatóját csütörtök délután fél 5-kor tartják a Bródy Sándor Könyvtárban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában