Kitüntetés

2022.10.21. 09:00

Családbarát munkahely lett az erőmű Visontán

Az MVM Mátra Energia Zrt. októberben elnyerte a Családbarát Munkahely tanúsító védjegyet – olvasható a cég hivatalos honlapján.

B. D.

Biztos pont az erőmű

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

A Családbarát Magyarország Központ védjegye a vállalatvezetés azon törekvéseit igazolja vissza, amire évek óta nagy figyelmet fordít, hogy megteremtsék munkavállalóiknál a munka és a magánélet egyensúlyát.

Az értékelésnél többek között figyelembe vették a rendszeres kapcsolattartást a tartósan távollévő dolgozókkal, és a munkavállalók személyes támogatását. A közös szabadidős programok, vállalati rendezvények, utazási támogatás, valamint a díjmentes egészségügyi szolgáltatások is az értékelési szempontok között voltak. 

Továbbá fontos még az elbírálásnál a jól működő belső kommunikációs csatorna megléte, a nyugdíjpénztári hozzájárulás, a cafeteria, illetve a biztosítás és a kölcsön lehetősége a munkavállalók részére. Egyéb tényezői a rész-és távmunka jelenléte, s a különböző juttatások, például többletszabadság és áramdíj kedvezmény is nagy súllyal esett latba, közölték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában