Elsősegély

2022.10.10. 15:39

Defibrillátort szereztek be Feldebrőn

A távoli- és a közelmúltban történt tragikus eseményeinek hatására a település önkormányzata életmentő defibrillátor készülék beszerzéséről gondoskodott – tudtuk meg Jakab Ernőtől, a helység polgármesterétől.

S. S.

Pavlovszky Gabriella, a Defibrillátor Plusz Kft. menedzsere, Varga Erika, a kft. ügyvezetője, vezető oktatója és Jakab Ernő

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

A faluvezető tájékoztatása szerint a nemes kezdeményezést a Defibrillátor Plusz Kft. egy nagyobb kedvezménnyel támogatta. A készüléket hétfőn délelőtt ünnepélyes keretek között adták át, s ehhez az időponthoz az apropót a közelgő Újraélesztés világnapja – október 16. – adta. A rövid ceremóniát követően újraélesztési és defibrillátorhasználati bemutatót is tartottak a cég szakemberei.

Az átadás után bemutatót is tartottak
Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Varga Erika, a Defibrillátor Plusz Kft. ügyvezetője, vezető oktatója szerint napjainkban az egészségtudatos magatartást tanúsító vállalkozások és intézmények egyre inkább felismerik, megteszik a szükséges lépéseket a megelőzés érdekében. Az elsősegélynyújtás ismerete nem csupán műveltség és főleg nem kor kérdése. Előnyt jelenthet az élet minden területén, a szabadidő eltöltésénél, otthon, a családban és a munkahelyen is. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában