Elismerés

2022.10.16. 16:18

Az életmentő kerecsendi polgárőrök egyesülete rangos kitüntetét kapott

Újabb kitüntetéssel ismerték el a kerecsendi önkéntesek munkáját a napokban.

B. K.

Az elismerést dr. Rétvári Bencétől és dr. Túrós Andrástól vette át Kőrösi Csaba

Forrás: Beküldött fotó

- Hihetetlen az az érzés amit ma éreztem az Országos Polgárőr Szövetség (OPSZ) által Budapesten a rendőrség Teve utcai székházában megtartott rendezvényen - írta Kőrösi Csaba, a Kerecsendi Polgárőr Egyesület elnöke a szervezet internetes oldalán. Egyesületünk idén megkapta "Az év Polgárőr Egyesülete" kitüntető címet, amit dr. Rétvári Bence parlamenti államtitkár és dr. Túrós András OPSZ elnöke adott át október 15-én, szombaton.

- Igazi csapatmunka van a kitüntetés mögött. Szívből gratulálok minden  polgárőr társamnak! Kicsivel több mint két évvel ezelőtt, amikor elnökké választottak, csak reménykedtem, hogy egyszer a mi tevékenységünket is elismerik. Az elmúlt két évben minden tagtársunk a maga módon szolgálta a közösséget, s adott pár óra önkéntes szolgálatot a településünk közbiztonsága érdekében. Továbbra is azon leszünk, hogy ezen bizalmat megtartsuk és minden tőlünk telhetőt megteszünk a falu lakóinak biztonságáért - zárta gondolatait Kőrösi Csaba.

A kerecsendi polgárőrökről többször is hírt adtunk korábban a heol.hu-n. Legutóbb az Életmentő polgárőr házaspárt mutattuk be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában