Hulladékgyűjtés

2022.10.26. 09:25

Lőrinciben novemberben veheti át a lakosság az ingyenes kukákat

Lőrinciben novemberben osztják ki a lakosságnak a pályázati forrásból nyert gyűjtőedényeket – tájékoztatott Pálinkás Péter alpolgármester. Minden olyan helybeli számára, aki érvényes szemétszállítási szolgáltatással rendelkezik, ingyenesen biztosítják a kommunális és szelektív edényzetet.

T. O.

A kukaosztásra városrészenként kerül sor. A selypi futballpálya parkolójában november 2-án és 3-án, azaz a jövő héten szerdán és csütörtökön 9 és 18 óra között az Aradi, a Temesvári, a Damjanich, a Jókai, a Radnóti, a Viola, az Akácfa, a Táncsics, az Árpád út 167. számtól felfelé, a Kastélykerti, a Vörösmajori, a Mikszáth, a Nefelejcs, a Gyár, a Cukorgyári, a Pozsonyi, a Lőcsei, a Kinizsi utcában, valamint a Cukorgyári lakótelepen élőket várják.

November 8-án és 9-én (kedden és szerdán) 9-18 óra között a könyvtár parkolója lesz a helyszín az alábbi utcák lakói számára: Bajcsy-Zsilinszky, Összekötő, József Attila, Vörösmarty, Ady Endre, Hársfa, Tölgyfa, Rákóczi utcák, Szabadság tér, továbbá Béke, Tabán, Határ, Toldi, Csokonai, Gyergyó, Arany János, Herédi, Kölcsey, Erkel, Gábor Áron, Rózsa, Május 1., Balassi Bálint, Kiss utca, Vasvári, Petőfi, Kossuth, Bem, illetve az Árpád út 166. számig bezárólag.

November 10-én, csütörtökön 9-18 óra között a Mátravidéki Erőmű salakos pályáján a Meggyfa, a Mátra és a Bercsényi utcák, az Erőmű tér, a Jegenyefa sor, illetve a Vörössápi utca lakói vehetik át az edényzetet.

Ha valaki a jelzett időpontban nem tudja átvenni a kukákat, kézzel írott meghatalmazással rokona, ismerőse, szomszédja is átveheti azokat. Az edényzetért magánszemélyeknek nem kell fizetni, a szolgáltató nem magánszemély ügyfelei részére hulladékgyűjtő edényzet a cég honlapján megtalálható bérleti díj ellenében vehető át.

Mindhárom helyszínen lehetőség lesz a szolgáltatással nem rendelkező lakosok számára szerződést kötni, az azzal rendelkezőknek pedig módosítani vagy szüneteltetni – áll a szolgáltató Szelektív Nonprofit Kft. közleményében. Aki további kérdéseket szeretne feltenni, az [email protected] e-mail címen megteheti.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában