Muzsika

2022.10.08. 18:07

Minden zenekedvelőt megszólítottak a folkhétvégén + fotók

Sokakat felpezsdített Egerben a kétnapos Maratoni Folkhétvége elnevezésű rendezvény, amelynek a Bartakovics Béla Közösségi Ház ad otthont.

S. S.

Pörgős hangulatban telik a Maratoni Folkhétvége Egerben

Forrás: Gál Gábor/Heves Megyei Hírlap

Utolsó szakaszánál tart Egerben a kétnapos Maratoni folkhétvége elnevezésű rendezvény, amelynek a Bartavics Béla Közösségi Ház ad otthont. Szombaton délelőtt Táncforgatag címmel tartottak táncházat a Dobó téren, melyet felvonulás követett a megyeszékhely belvárosában.

Szombaton este 6 órától a Lanou - Love folk együttes ad koncertet – vendégművészként Lantos Zoltán hegedűművész – közreműködésével. Egy olyan zenekar lép színpadra, amely otthonosan mozog a folk, a pop és a világzene határain. Akik érdeklődnek, az angol és magyar nyelvű saját dalok mellett népdalfeldolgozásokat is hallhatnak.

Az este 8 órakor kezdődő programban a Parno Graszt ad koncertet. A szabolcs-szatmári Paszab és környékéről érkező a zenekar neve – húsz éves fennállásuk óta – egyet jelent az autentikus cigányzenével. Esetükben az autentikus valóban eredetit, hamisítatlant jelent.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában