Közlekedés

2022.10.16. 16:02

Öt kilométeres torlódás alakult ki az M3-as autópálya aszfaltozása miatt

Az M3-as autópályán, a 3-as, a 21-es és a 25-ös főúton is útlezárások nehezítetik a közlekedést.

HEOL

Mint arról korábban már írtunk, az M3-as autópályán a Vásárosnamény felé vezető oldalon, a 15-ös és a 20-as kilométerszelvény között karbantartási munka miatt vasárnap 16 óráig a belső sávot lezárták. A forgalmat sávelhúzással a külső és a leálló sávra terelték. A munkavégzés mögött közel 5 km-es torlódás alakult ki. 45-50 perc a plusz menetidő. Aki teheti a 39-es Aszód csomópontnál térjen le a pályáról és a 3-as főúton kerülhet. Visszatérni Kerekharasztnál a benzinkúton keresztül lehet.

Az Útinform közlése szerint továbbá a 3-as főúton Hatvan és Hort között, valamint Gyöngyös közelében, a burkolat repedéseket öntik ki. Hétköznaponként 13 órától 16 óráig több szakaszon félpályás lezárás mellett dolgoznak.

A 21-es főúton Pásztó elkerülő szakaszán a 28-as és a 29-es kilométerszelvény között építési munka miatt a Tar felé vezető oldalon a külső sávot lezárták.

A 25-ös főúton Szúcs közelében, a 37-es és a 38-as kilométerszelvény között, felújítják a burkolatot, a fél útpályát lezárták, munkaidőben jelzőőrök irányítják a forgalmat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában