Bródy Sándor Könyvtár

2022.11.28. 10:32

A Harry Potter délutánon varázspálcát készíthetünk az egri könyvtárban

A következő napokban is színes és izgalmas programokkal vár minden érdeklődőt a Bródy Sándor Könyvtár.

F. V. E.

Tavaly is nagy sikere volt a rendezvénynek

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

A nyelvi klubban angolul társaloghatnak az érdeklődők hétfő délután fél 5-kor a központi könyvtárban, ahol kedden 17 óra 30-tól Bibliai szabadegyetem, Isten utolsó üzenete az emberiség számára című programot is tartanak. A felnémeti fiókkönyvtárban kedden 16 órától Fodor Kiss Júlia Csak a hegyek nem találkoznak című kötetét mutatják be. 

Szerdán a gyermekkönyvtárban fél 10-kor énekes, zenés, mondókázó foglalkozásra várják a gyerekeket három éves korig, és a szüleiket. Erre az eseményre jelentkezni szükséges a 36/310-363-as telefonszámon. Szintén 30-án, 15 órától Harry Potter délutánra várják a varázslóvilág kedvelőit. Lehetőség lesz varázspálcát készíteni, s a rajongók összemérhetik tudásukat egy kvízben. Maximum öt emberből álló csapatok jelentkezhetnek a könyvtár honlapján november 28-ig.

Csütörtökön ismét az angol nyelvet lehet gyakorolni 14 órától, pénteken pedig a felnémeti fiókkönyvtárba várják a kicsiket, s szüleiket zenés, mondókázós foglalkozásra 10 órakor. Erre a programra a fenti telefonszámon szükséges jelentkezni.

December 2-án már ünnepi hangulatú programokat kínálnak. A gyermekkönyvtárban a Suttog a fenyves című diafilmet vetítik délután fél 5-től, s ugyanebben az időpontban a központi könyvtárban karácsonyi hangulatkeltő koncert lesz. Fellépnek az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Művészeti Iskola és az Egri Farkas Ferenc Zeneiskola magánének és zongora tanszakos növendékei is. 

Szombaton társasjáték napon mulathatnak a játékos kedvűek, 11 és 14 óra között. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában