Születésnap

2022.11.08. 12:28

Sok munkával, de boldogságban teltek a most 90 éves hatvani néni napjai

Az elmúlt napok a kilencven éveseké voltak Hatvanban.

T. O.

Forrás: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

Hatvanban kilencvenesztendős lett Rozsnaki Jánosné, Marika néni, akit ez alkalomból Horváth Richárd polgármester is köszöntött. A városvezető virággal és díszoklevéllel ajándékozta meg az ünnepeltet.

A szépkorú hölgy sokat dolgozott, többféle munkakörben is kipróbálta magát, s úgy véli mind a javára vált. Jelenleg egyik kedvenc időtöltése a sétálás, amit mindennap a lányával tesz meg.

– A fiatalkori mindennapjaimra is szívesen gondolok vissza, mert csodálatos évek voltak, sok tapasztalatot szereztem. Egy lányom és két unokám született, akikre nagyon büszke vagyok – mondta.

A települése egyik legidősebb polgára azt tanácsolta a fiatalabb generációk tagjainak, hogy legyenek barátságosak embertársaikkal és figyelmesek egymással.

Horváth Richárd nemrég egy másik kilencven éves városbelit is köszöntött. Katona Illés elmondta: munkával töltötte az életét, ezért sem volt ideje sosem megbetegedni. Kisiparosként dolgozott, szabadidejében pedig szőlőt művelt. Katona Illésnek egy gyermeke és egy unokája született. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában