Zöld Ház

2022.11.09. 16:21

Falut takarítottak, játszottak, zenéltek a kerecsendi fiatalok

Sikeresek a Jelenlét ponton szervezett foglalkozások a településen. Sok gyermek a második otthonaként tekint a barátságos közösségi helyre.

B. K.

Sok gyerek vágott bele a falutakarításba

Forrás: Facebook

Javában zajlanak a délutáni gyermekfoglalkozások a Zöld Házban lévő Jelenlét ponton. Az elmúlt hét végén is sok fiatal kapcsolódott be a programokba. A Belügyminisztérium és a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatásának köszönhetően szinte minden egyes napon délután megtelik a épület gyerekekkel, akik zenélnek, játszanak, alkalmanként még falut is takarítanak. 

Az egyesület honlapján a szervezők rendszeresen megörökítik a foglalkozások legjobb, legérdekesebb pillanatait, ennek köszönhetően a szülők, valamint a falu lakói is láthatják, hogy mennyire ügyesek és szorgalmasak az ide járó gyerekek, ifjak. 

Az előző hétvégi falutakarítás ismét nagyon sikeres programnak bizonyult. A szervezők abban bíznak, hogy a most elvégzett munka nem vész kárba, s ezután mindenki még sokkal jobban vigyáz majd a községben az utcák, a közterek tisztaságára. 
 

 

 

Címkék#jelenlét

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában