Családsegítés

2022.11.20. 09:00

Ide fordulhatnak segítségért a kerecsendi családok

Kerecsenden a Családsegítő-és Gyermekjóléti Szolgálat irodájában, a Fő utca 55. szám alatt, a polgármesteri hivatal mögötti udvarban fontos nyomtatványokat kérhetnek a szakembertől, ha baj van.

B. K.

A Családsegítő-és Gyermekjóléti Szolgálat irodájában minden fontos nyomtatványhoz hozzájuthatnak azok a családok, akiknek segítségre van szükségük. Ilyenek például a kérelmek az aktív korúak ellátásához, a gyermek otthongondozási díjához, a közgyógyellátási,  szociális rászorultság esetén az egészségügyi szolgáltatásra való jogosultságról szóló kérelem. 

Az ápolási díj megállapításához, illetve az egészségkárosodás esetén kezdeményezhető ellátások iránti egyéb kérelmek is itt vehetők át. Egészségkárosodás esetén a leszázalékoláshoz szükséges nyomtatványokhoz, az egyszeri segélyre benyújtott igénylőlaphoz is itt jutnak hozzá. 

Személyesen hétfőn 9-től 11 óráig, kedden 8-tól 10-ig, szerdán 8 és 10 óra közötti időpontban kereshetik fel Simon Miklósné családsegítőt, aki a 06-303015836-os telefonszámon hívható - adták hírül a község közösségi oldalán.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában