Gyűjtés

2022.11.19. 09:08

Jótékonysági futással segítené a Bátor Tábort a hatvani hölgy

Beteg gyerekek és családjaik életét teszik könnyebbé.

T. O.

Adománygyűjtő akciót szervezett Füzérné Fekete Tünde, a Bátor Tábor egyik munkatársa. Célja, hogy 150 ezer forinttal segítse a Bátor Tábor Alapítványt. Az alapítvány ingyenes táborozási lehetőséget nyújt Közép-Európa súlyos beteg gyermekei számára, akik állandó szakorvosi felügyelet mellett vehetnek részt olyan programokon, amiknek a kipróbálására egészségi állapotuk miatt máshol nemigen volna lehetőségük.

A Bátor Tábor az egykori KISZ-, ifjúsági, később alkotótábor területén található, magánadományokból felépített épületegyüttes. Minden programja ingyenes a részt vevő gyerekek és a családjaik számára. Kizárólag jótékonysági felajánlásokból működnek. A helyszínen hét, egyenként tízfős gyermekapartman, korszerű orvosi épület, étterem, Közép-Európa legmodernebb magas-kötélpályája, műfüves focipálya, íjászpálya, médiastúdió, lovarda, csónakázótó, sportcsarnok és zeneterápiás terem is várja a táborozókat.

Füzérné Fekete Tünde rendszeresen edz az új futópályán, mivel november 20-án, vasárnap jótékony céllal áll rajthoz Cipruson. Súlyosan beteg gyerekek és családjaik életét szeretné megváltoztatni a Bátor Tábor ingyenes élményterápiás foglalkozásai segítségével. Célja, hogy összegyűljön 150 ezer forint, ebből az összegből szeretné fejleszteni a tábor programjait.

– Az Élménykülönítmény a Bátor Tábor adománygyűjtő közössége. Futunk, zenélünk vagy épp festünk, miközben adományokkal támogatják az akciónkat. A befolyt összegből pedig igyekszünk segíteni a tábor fejlesztését, szeretnénk a beteg gyermekek életét megváltoztatni. Az Élménykülönítmény adománygyűjtő közösséghez bárki csatlakozhat a hobbijával – nyilatkozta Füzérné Fekete Tünde.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában