Rajzfilmünnep

2022.11.20. 09:55

Mézga családot is nézhetnek a Tarnaszentmárián élők, pattogatott kukorica jár az élményhez

B. K.

Nem csak a legkisebbek élvezik a vetítést

Forrás: Horváth László/Facebook

Ez a hétvége a rajzfilmeké! Tarnaszentmária is csatlakozott az országos rajzfilmünnephez. Péntektől vasárnapig jobbnál jobb rajzfilmeket nézhetnek meg az érdeklődők a helyi könyvtárban. 

A Mátra keleti kapujában fekvő kis faluban idén első alkalommal gyűlnek össze a legkisebbektől a nagyobbakig és néznek meg olyan legendás meséket, mint a kiskakas gyémánt félkrajcárja, Mézga Aladár kalandjai, A nagy ho-ho-horgász, de Dr. Bubó sem maradhat ki a sorból adta hírül Horváth László, országgyűlési képviselő a közösségi oldalán.

A vendégeket tejszínhabos kakaó, pattogatott kukorica is várja, s amíg minden elkészül, ki-ki kedvére rajzolhat lovacskát, vagy hercegnőt, vagy a kifestőkönyvben alkothat.

- Köszönöm a szervezőknek, hogy a falu legkisebb lakóira is gondolnak, a hétvégére pedig minden rajzfilmrajongónak jó szórakozást kívánok Tarnaszentmárián innen, és az Óperenciás-tengeren is túl! - írta bejegyzésében.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában