Jótékonyság

2022.12.05. 19:01

Csodák márpedig vannak! Több száz gyermeknek visz ajándékot a szihalmi Kis Bocs Mikulás

Minden gyermek várja a mikulást, ám sajnos nem mindenkinek adatik meg, hogy ajándékot kapjon. Az ő álmaikat váltják valóra a Kis Bocs Egyesület tagjai, akik rászorulóknak segítenek szebbé varázsolni az ünnepeket.

F. V. E.

Galyasné Dósa Katalin és a Kis Bocs Mikulása sok gyereknek igyekeznek örömet szerzni

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Szihalomra látogat a Kis Bocs Mikulás december 10-én, hogy örömet okozzon a hátrányos helyzetű gyermekeknek.  Érdekes programokkal, ünnepi hangulattal várják a kicsiket a Magyar-Tár-Házban. 

– Azért, hogy szebbé tegyük a gyerekeknek a karácsony előtti időszakot, szombaton 350-en kapnak majd meglepetésekkel teli csomagot. Mint mindig, most is az a célunk, hogy a lehető legtöbbeknek segítsünk, így nem csak szihalmi gyerekeknek okozunk örömet. Az önkormányzatok és alapszolgáltatási központok segítségével kisbuszokkal érkeznek kicsik a füzesabonyi járásból a mikulás kedvéért – mondta el portálunknak Galyasné Dósa Katalin, a Kis Bocs Baba-Mama Közhasznú Egyesület elnöke.

A köszöntők után 10 órától kezdődnek a programok, kreatív foglalkozások. Közben akik megéheznek, ők meleg kakaót és kalácsot falatozhatnak tízóraira. Lehetőség nyílik majd karácsonyfadíszek készítésére, s akik egy kis utazásra vágynak, tehetnek egy kört az ünnepi hangulatú kisvonattal. 

Maga mikulás 11 órakor érkezik meg Szihalomra, s természetesen a zsákja tele lesz ajándékokkal. A nagyszakállú a segítői társaságában 14 órakor Füzesabonyba is ellátogat a feldíszített fogatján. Igyekeznek boldog pillanatokat okozni olyan gyerekeknek, akik talán azt hitték, őket nem is látogatja meg a mikulás. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában