Reakció

2023.01.17. 17:25

A Tóth és Tóth Borászat ügyvédje azt mondja, a Tarna az aszálytól száradt ki

Szerinte a tájékozatlanság és a hangulatkeltés összemossa az ügyvédi és képviselői munkát.

Sz. M. L.

A kiszáradt Tarna-patak

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

– Elöljáróban annyit kívánok megjegyezni, hogy a Tóth és Tóth Borászat folyamatosan, azaz 2022. évben is rendelkezett érvényes vízkivételi engedéllyel, és a Tarna patak az országos aszály miatt száradt ki – reagált hétfői cikkünkre dr. Gondos István, a borászat ügyvédje.

– A 2017. évi XC. tv ( Be.) alapján minden büntetőügy ügyészi felügyelet mellett zajlik. Valóban én képviselem a Tóth és Tóth Borászatot az Ügyvédekről szóló 2017. évi LXXVIII. tv.-ben foglaltak alapján. Nincs tudomásom azon bármely civil vagy egyéb kezdeményezésről, mely alapján engem ki kellene zárni bármely eljárásból. Itt kívánom megjegyezni, hogy az összeférhetetlenséget szintén a Be. határozza meg, amennyiben bármely okból fennállna, már nem láthatnék el képviseletet. Mindezekre tekintettel álláspontom szerint negatív hangulatkeltés, és teljes tájékozatlanság tipikus példája annak, amikor össze akarják mosni az ügyvédi munkát egy önkormányzati képviselői munkával, ráadásul nem is ugyanazon a településen. Remélem Bóday Úr alaposabban és kellő szakmaisággal látja el munkáját a Macskaárvaházban, mert amit a Borászat és az ügyvédi, képviselői munkám körül tesz az teljes tudatlanságra, fejetlenségre és tájékozatlanságra utal – fogalmazott dr. Gondos István.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában