Cipősdoboz akció

2023.01.04. 17:45

Négyszáz gyermeknek szereztek örömet Egerben

A 2022-es, válságokkal, nehézségekkel terhelt időszakban is célba értek a cipősdoboz-ajándékok: az Egerben és a környező településeken élő, rászoruló családok gyermekeihez több, mint 400 meglepetéscsomag jutott el.

M. H.

A cipősdoboz akció keretében sok gyermeknek okoznak örömöt

Forrás: HMH

Több mint 400 cipősdobozba csomagolt karácsonyi ajándék gyűlt össze a Baptista Szeretetszolgálat Egerben is jól ismert, s a 2022-es évben immár 17. alkalommal meghirdetett adventi szeretet-akciójában.

– Hálás büszkeség van bennünk az adományozókért, a gyűjtőpontokért és a koordinációban, logisztikában, szortírozásban, valamint a csomagok kiosztásában tevékenykedő önkéntesekért – fogalmazott az Egri Baptista Gyülekezet részéről Zentai László. Az egriek és a térségben élők adományozó szívéről árulkodik, hogy a válságokkal, nehézségekkel terhelt esztendőben is több száz, tartalmas ajándékcsomag juthatott el az Egerben és a környező településeken élő, rászoruló családok gyermekeihez.

Beszámolt arról is, hogy az egri Cipősdoboz Akció 17 éves története során összesen 7500 Heves megyei gyermeknek okozhattak örömet széles körű társadalmi összefogással.

– Az adakozók mellett köszönetünket fejezzük ki az egri gyűjtőpontok valamennyi munkatársának, a résztvevő cégek, intézmények vezetőinek, a helyi szervezőknek és önkénteseknek az Agria Park bevásárlóközpontban, a Biolife Plazma Egernél, a Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtárban, a Mind-Diák Irodában és a Baptista Szeretetszolgálat egri irodájánál. Örülünk annak, hogy a logisztikában, a koordinációs munkában és a csomagok kiosztásában az Egri Baptista Gyülekezet idén is hatékonyan együttműködhetett a Keresztények Egerért összefogás tagjaival, s külön hála és köszönet a Keresztény Élet Központ Gyülekezet kedves munkatársainak, önkénteseinek, akik a csomagok kiosztásban jeleskedtek – húzta alá.

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában