Mulatság

2023.01.30. 13:56

Tánc és énekszó várja a maskarásokat: találkoznak a kompolti baba-mama klub tagjai

Garantált lesz a jó kedv.

F. V. E.

Farsangi baba-mama találkozót tartanak a Kompolt-Nagyút Gyermekkertész Óvoda és Bölcsődében február elsején, osztották meg a közösségi oldalukon. 

A program fél 10-kor kezdődik és 11 óráig tart a Kölcsey Ferenc utca 1/a címen. 

A kompolti óvodában amellett, hogy nagy hangsúlyt fektetnek a biogazdálkodásra, energiatakarékosságra és környezettudatosságra is nevelik a gyerekeket. A baba-mama klubot pedig azért működtetik, hogy a háromévesnél fiatalabbak barátkozhassanak az óvodával. 

Most a legkisebbekkel is megismertetik ünnepeinket. A vízkereszttől tartó farsangi időszak a vidám hangulatú bálok, lakodalmak, mulatságok és népünnepélyek, valamint a fánk sütés időszaka is, s ilyenkor legtöbben már a tavaszt várják. A baba-mama klub tagjai közül – gyerekek és felnőttek egyaránt – akinek kedve van, maskarát ölthetnek a február elsejei farsangi mulatságra. A jó kedv garantált lesz, közös énekléssel és táncolással búcsúztatják majd el a telet. 

A szervezők kérik, hogy mindenki vigyen magával váltócipőt az eseményre. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában