Könyvbemutató

2023.02.16. 21:00

A fővárosban is bemutatják az egri Regea második könyvét, a Falevelek 2-t

Az érdeklődők beszélgethetnek a könyv íróival.

F. V. E.

Az egri Regionális Egészségügyért Alapítvány (Regea) második, Falevelek 2. című könyvét elsőként a 93. ünnepi könyvhéten mutatták be tavaly nyáron. 

Az alapítvány komplex támogatást nyújt a daganatos betegeknek és családtagjaiknak, s igyekeznek felhívni a figyelmet a szűrővizsgálatok fontosságára. A kötetben negyven gyógyulástörténet olvasható. Az elbeszélésekből erőt meríthetnek azok, akik érintettek a betegségben. Psenyeczky-Nagy Klára, a Regea elnöke vallja, a könyv ereje nem az írók gondolataiban rejlik, hanem abban, amit az olvasó megtesz önmagáért a történetek alapján.

A Falevelek 2-t tovább népszerűsítik, és igyekeznek mindél többekhez eljuttatni, ezért február 18-án a fővárosban is bemutatják, adták hírül a közösségi oldalukon. A Tűzmadár Házban, a Budapest, Albert Flórián út 5-7. címen található Szent László Kórház, 1. épületében 14 óra 30-kor kezdődik a bemutató, mely előtt Ruzsa Ágota vezetésével családállításon vehetnek részt az érdeklődők 10 órától. 

– A könyv célja, hogy a daganatos megbetegedésekkel kapcsolatban feloldjuk azt a tévhitet, hogy a rák diagnózisa egyenlő a halállal – hangsúlyozza a Regea. 

Aki személyesen is találkozni szeretne a könyv íróival, a budapesti könyvbemutatón beszélgethet velük, kérdezhet tőlük, és a könyv megvásárlásával támogathatja a kiadást segítő Regea alapítványt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában