Földrengés

2023.02.13. 11:07

Nyitrai Zsolt is köszönetet mondott a HUNOR mentőcsapatnak

Hat napi kutató-mentő munka után hétfőn, nem sokkal éjfél után hazaérkezett a HUNOR Mentőszervezet csapata és a vele együtt tevékenykedő öt katonaorvos.

HEOL

A csapatot a Liszt Ferenc Nemzetközi Reptéren Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter, dr. Rétvári Bence belügyminiszter-helyettes, dr. Góra Zoltán tűzoltó altábornagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója, dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Honvéd Vezérkar főnöke és dr. Pápai György, az Országos Mentőszolgálat orvosigazgatója fogadta. A HUNOR Mentőszervezet repülőgépe hétfőn hajnalban, 0 óra 20 perckor landolt a repülőtéren, ahol az elöljárók és a sajtó várta őket.

 Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő, miniszterelnöki biztos a Facebook-oldalán köszönte meg a mentőcsapat munkáját:
– Hétfő hajnalban hazaérkezett a HUNOR mentőcsapat Törökországból. Köszönjük áldozatos munkájukat! – fogalmazott a közösségi oldalán.

A mentőcsapatnak tagja volt Bősze Balázs, hatvani tűzoltó is, aki pénteken jelentkezett be Törökországból, s tudatta, hogy jól van.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában