Vállalkozás

2023.02.09. 16:47

Nyitva maradt a Rozi's Kitchen

A pizzázót a városképi hatása miatt küldenék el, de tulajdonképpen egy járműről van szó.

Sz. M. L.

Szerdán is várta a vendégeket a Rozi's Kitchen

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Eltelt a hétfő és a kedd, s még szerdán is nyitva találtuk a Rozi's Kitchent az egri stand mellett, melyet múlt héten még amiatt küldtek el hétfői határidővel a helyszínről, mert nem illeszkedik a városképbe a megjelenése. Kacsó János főépítész azt nyilatkozta, azzal egyetért, hogy a vállalkozót segíteni kell, ugyanis munkája és termékei értékesek jó minőségűek. A probléma szerinte az, hogy közterületről jól látható helyen, a strand mellett áll a streetfoodos. 

Hajdú Zoltán, a pizzázó tulajdonosa elmondta, maradhatott. Egyrészt mert a levél amit kapott nem egy határozat, a kitelepülése nem is közterületen áll, a településképi rendelet pedig tulajdonképpen nem is vonatkozik rendszámmal rendelkező járműre.

Kovács Cs. Tamás Fidesz-KDNP képviselő kedden sajtótájékoztatón is szót ejtett a pizzázó ügyéről. szerinte minimum visszás az, hogy a strand területén álló vendéglátóst vegzálja a városvezetés, de a műanyag játszótérrel amit az érsekkertbe akartak telepíteni elégedettek voltak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában