Tisztelet a hősöknek!

2023.02.09. 21:05

Tisztelet a hősöknek: Horváth László is üzent a Törökországban dolgozó magyar mentőcsapatoknak

Az országgyűlési képviselő a Facebookon fejezte ki tiszteletét a Törökországnak segédkező hősöknek.

HEOL

Törökországban segédkezik a HUNOR mentőalakulat

Forrás: MTI, Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat

– Éjt nappallá téve, megállás nélkül, folyamatos váltásban még éjszaka is dolgoznak magyar mentőcsapataink a földrengés sújtotta törökországi területeken – kezdte Facebook-bejegyzését Horváth László.

Az országgyűlési képviselő emlékeztetett arra, hogy a megrendítő képek mellett szívszorító nyilatkozatok is érkeznek a mentésben helytálló, kiváló magyar szakembereinktől, soha nem látott borzalmak közt, minden tudásukkal és erejükkel azért küzdenek, hogy felkutassák a romok alatt rekedt embereket.

– Tisztelettel köszönjük az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat, az Életjel Szolgálat, a Terrorelhárítási Központ, a Baptista Szeretetszolgálat, a Református Szeretetszolgálat és a Budapesti Önkéntes Mentőszervezet munkatársainak, kiválóságainak megfeszített munkáját, melynek köszönhetően már 21 embert sikerült kimenekíteniük élve – tette hozzá az országgyűlési képviselő.  


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában