Karikatúra

2023.02.14. 10:16

Valami készül: ismét rappelnek a gyöngyösi könyvtárosok?

A könyv és az olvasás lesz a téma, a többi hétpecsétes titok.

Sz. Sz. I.

Valamire készülnek a gyöngyösi könyvtárosok

Forrás: Credo Media

Valamire ismét készül az olvasást rappelve népszerűsítő két gyöngyösi könyvtáros, Szabó Dénes és Jakab Zsolt, illetve a barátaik. A Vachott Sándor Városi Könyvtár közösségi oldalán a hétvégén tűnt fel több sokatmondó fotó róluk azzal a kommenttel: Valami készül... A Wendesday-tánc után már izgatottan várjuk, mi lehet.

Tavaly januárban futótűzként terjedt az egyik legnagyobb videómegosztón az a rap műfajú klip, amelyet ők készítettek, s amelyben az orosz irodalom népszerűsítésével igyekszenek az olvasási kedvet növelni. Júliusban aztán az olasz és spanyol irodalmat is megénekelték. Akkor arról beszélt Jakab Zsolt a portálunknak, hogy a harmadik, olvasást népszerűsítő klip előtt még pihennek egy kicsit, aztán meglátják, mit hoz a jövő. Nos, mit hoz a jövő? – kérdeztük a könyvtárost.

– Sokat nem árulhatok el. Amit elmondhatok, az a fotókon is látszik. A könyvek és az olvasás lesz téma. De azt a poént, hogy zenés klip lesz-e vagy sem, egyelőre nem lőném le – fogalmazott Jakab Zsolt.

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában