Partnerség

2023.03.04. 12:18

A Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával is együttműködik az egri egyetem

A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával már évtizedes, jól működő kapcsolatot ápol az EKKE.

M. H.

Forrás: EKKE

Tovább szélesedik az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem együttműködése a régió gazdasági szereplőivel: az intézmény legújabb partnere a Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara lehet – írja az egyetem honlapján.

Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem országos hatású tudásközpontként, innovatív, szolgáltató intézményként, szoros kapcsolatot ápol a régió gazdasági szereplőivel, az itt elérhető kutatás-fejlesztéssel valós segítséget nyújtva számukra, de az egyetem az intézményben felhalmozott tudás átadásával is segíti a régió gazdaságfejlesztését. Ezt az elkötelezett munkát támogatja az egyre széleskörűbb szakmai együttműködés a térség gazdasági szereplőivel.

E célt szolgálta az a kapcsolatfelvétel, amely során Papp-Kormos Éva, az Egyetemi Innovációs Osztály vezetője találkozott a Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnökével, dr. Tordai Péterrel, és Mihályné Balázs Melinda titkárral Salgótarjánban február 28-án. Az eseményen a felek áttekintették a közös munka lehetséges pontjait.

A találkozón elhangzott, a gazdasági szféra és a felsőoktatás kapcsolata fontos szerepet játszik a régió fejlődésében. A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával évtizedes, jól működő kapcsolatot ápol az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem, amely most tovább építi üzleti együttműködéseit az észak-magyarországi régióban, egyre szerteágazóbb tudástranszfert biztosítva partnereinek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában