Mulattak

2023.03.26. 11:10

Fergeteges volt a hangulat, hajnalig mulattak a Szihalmi Fúvósoknak rendezett jótékonysági bálon + fotók, videó

Jótékonysági bált tartottak a Szihalmi Fúvósok javára szombat este a szihalmi Magyar-Tár-Házban.

F. V. E.

Jó hangulatú estét varázsoltak a Szihalmi Fúvósok

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

A csapat tavaly ünnepelte megalakulásának 25. évfordulóját, sikerük a kezdetek óta töretlen, s már több mint tíz éves hagyomány, hogy jótékonysági bált szerveznek a részükre, tudtuk meg Koós Jánosné Ilkától, a Szihalmi Fúvós és Majorett Kulturális Egyesület elnökétől, aki megjegyezte, idén 245 jegyet adtak el az eseményre. 

– Nagyon vártuk ezt az estét is, hiszen a fúvósaink is, és akik őket szeretik, mind nagyon szeretünk mulatni. Már előre feldíszítettük a helyszínt, szépen megterített asztalokkal, finom vacsorával, fotófallal és természetesen jó hangulattal vártuk a támogatóinkat, akiknek nagyon hálásak vagyunk a segítségükért. Az idei jótékonysági est bevételét a harmadik fúvós találkozóra fordítjuk, melyet július 15-én rendezünk meg. Az első két találkozón is nagyon sokan vettek részt, bízunk benne, hogy idén is hasonlóan sikeres lesz a rendezvény – mondta el portálunknak az egyesület elnöke.

A bál fővédnöke, Bóta József Sándor, a település polgármestere köszöntötte a résztvevőket szombat este, majd kezdetét vette a mulatság.

Kovács Henrik karnagy vezetésével azt est főszereplői – akiknek a gyűjtést szervezték – műsorral készültek a vendégeknek, s természetesen a tőlük megszokott, remek hangulatú produkcióval kápráztatták el a nézőket. Ahogy azt már megszokhatták, ahol a Szihalmi Fúvósok fellépnek, ott a jó hangulat garantált. Az egri majorettek is táncoltak az est folyamán, évek óta rengeteg közös fellépésünk van.

Az este további részében vacsora és tombola is volt. A Heves Megyei Hírlap és a heol.hu is évek óta támogatja a jótékonysági bált, nem volt ez idén másképp sem, portálunk ajándékokat ajánlott fel a tombolába. A hajnalig tartó mulatságon a Holi Band szolgáltatta a talpalávalót. Koós Jánosné Ilka még hozzátette, mindenkitől elköszönt, amikor hazamentek, az utolsó vendégektől reggel búcsúzott el, s mindenkit megkérdezett, hogy érezte magát. Mindenki azt mondta, remek volt a szervezés, a vacsora és a buli is, s ígérték, hogy jövőre is ott lesznek. 

Olvasónk videót is küldött az eseményről:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában