A kékfénytől a bordélyig

2023.03.07. 13:03

Örömlányoknak adott ki lakásokat, és milliókat keresett a pétervásárai tévés, aki putriban nőtt fel

A Kékfény korábbi szerkesztője azt nyilatkozta: pár év alatt a 16 lakásban több mint 300 „melós lány” fordult meg nála.

Sz. M. L.

A pétervásárai férfi elfogásának pillanata

Forrás: tenyek.hu

A Mandiner számolt be róla, hogy interjút adott a 444-nek Berkes Béla, akit januárban a BRFK rendőrei letartóztattak, mert több városban is szexmunkásoknak adott ki lakásokat. Mindeközben a közmédia bűnügyi magazinjának, a Kékfénynek volt riportere, az MTVA aztán kirúgta.

A férfi a rendőrségnek részletes vallomást tett: pár év alatt összesen 16 lakásban több mint 300 „melós lány” fordult meg nála, amivel mintegy 30 millió forintot keresett. Ez a prostitúció elősegítésének minősül, a rendőrség szerint valójában bordélyhálózatot tartott fenn, aminek súlyosabb a büntetőjogi megítélése.

Berkes Béla arról is beszélt a pétervásárai interjúban, hogy „igazi putriban, a cigánytelepen” nőtt fel, majd egyetemet végzett. Őszintén elmondta, hogy az utóbbi időben már ki akart szállni ebből az egészből, ráadásul a bevételek is visszaestek. A gazdasági helyzet nehezebbé vált, emiatt egyre kevesebb szexre éhes vendég jött, és Berkes tartott tőle, hogy ez tartós tendencia lesz. Egyébként is jobban szerette a hivatalos állását. A dilemmát csak az okozta, hogy a lakásokkal négyszer többet keresett mint a tévézéssel. 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában