Cukiságok

2023.03.12. 12:15

Rendhagyó szezonnyitó a Gyöngyösi Állatkertben

Március 15-én délelőtt tíz órakor tárja ki a kapuit az állatkert.

HEOL

Az oroszlánok etetését is megfigyelhetjük

Forrás: Gyöngyösi Állatkert/Facebook

Mint azt a Gyöngyösi Állatkert Facebook bejegyzésében írják, a borongós, szürke tél után végre itt a napsütötte tavasz, aminek állataik is nagyon örülnek, hiszen egyre aktívabbak és játékosabbak kifutóikban. Március 15-én pedig rendhagyó szezonnyitóval várják a látogatókat.

A programsorozat a látványetetésre helyezi a hangsúlyt, így ennek részeként megnézhetjük a szurikátákat és az ázsiai kiskarmú vidrákat reggeli közben. Ezután a leopárdok tréningezését követhetjük figyelemmel, majd a galléros páviánok kapják meg a finomságaikat az állatkert gondozóitól. Az érdeklődők megismerkedhetnek Sárival és Mátéval is, akik még csak nemrégiben költöztek ide. Délután pedig a nagymacskák etetésébe is bepillantást nyerhetünk.

Állandó programok között szerepel a hüllőbemutató a TúráZoo Mini Állatkert által, illetve a gyermekeknek egész napos ingyenes arcfestéssel is kedveskednek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában