Ne dobd el!

2023.04.10. 16:55

A terpesiek is összeszedik a szemetet

Egyelőre az önkéntesek jelentkezését várják és hamarosan az időpontról is tájékoztatják a lakosságot.

B. K.

Jó lenne végre egy tiszta környezetben, országban élni! Terpes is regisztrált és részt vesz a TeSzedd! önkéntes hulladékgyűjtési akcióban - tudtuk meg Bujáki Ferenc polgármestertől. Egyelőre az önkéntesek jelentkezését várják és hamarosan az időpontról is tájékoztatják a lakosságot. 

- Azok is jelentkezhetnek bátran, akik szemetelni is szoktak, jóvá téve ezzel korábbi felelőtlenségüket. Most mindenki és bárki tehet a környezetünkért! - írja közösségi oldalán a falu vezetője, aki azt is hozzáfűzte: hálásak az akcióért, mert ezáltal tisztább lehet az ország. Másfelől nézve pedig ez egy örök szélmalomharcnak tűnik. Az akcióval mintha arra biztatnák a szemetelőket, hogy vigyétek csak bátran, majd tavasszal helyettük mások összeszedik!

Megállapította, hogy a szemetelőket sajnos sosem látni egyetlen TeSzedd! akción sem. Amit ők szándékosan napi szinten  eldobnak országszerte, vagy illegálisan leraknak kül- vagy belterületen, természetesnek gondolják.

 - Vigyázzunk a környezetünkre, hisz abban élünk, amivé tesszük! - zárja gondolatait. 

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában