Olcsóbb utazás

2023.04.27. 10:10

Hevesből is érdeklődnek a vármegyebérletek iránt

Szűkebb hazánkból is vásároltak már az új bérletből.

F. V. E.

Ahogy arról már beszámoltunk, Heves vármegyében olcsóbban utazhatunk májustól a vármegye és országbérletekkel. 

Kíváncsiak voltunk, szűkebb hazánkból mennyien igényelték már a bérletet. 

– A hétfői, MÁV appon belüli értékesítés indulása óta kedd éjfélig több mint 1800 új bérletet értékesítettünk. Ebből 750 a vármegyebérlet, és a legtöbbet Pest vármegyére váltották. Heves vármegyébe érvényes bérletekből 15 kelt el a fenti időpontig – tájékoztatta portálunkat a MÁV Kommunikációs Igazgatósága, s hozzátették, a több mint 950 eladott kedvezményes országbérletből arra lehet következtetni, hogy – várakozásaiknak megfelelően – a diákok ugrottak rá leginkább a számukra kiemelkedően kedvező ajánlatra.

A MÁV Kommunikációs Igazgatósága megjegyezte, a vásárlási csúcsot az érvényesség május elsejei kezdetekor és az áprilisi bérletek lejáratakor, május első hetében várják.

Egri olvasónk, Kiss Ágnes portálunk kérdésére elmondta, ő is érdeklődik az új bérlet iránt. 

– Gyakran busszal közlekedem Heves vármegyében én is és a két fiam is. Munka miatt és baráti látogatások alkalmával is előnyben részesítjük a tömegközlekedést a taxi helyett, ami nagyon drága, jogosítványom pedig nincs, így nagyon örülünk a lehetőségnek, hogy kevesebbe kerülnek majd a bérleteink – jegyezte meg olvasónk. 

(Főoldali képünk illusztráció Fotó: Bús Csaba/Petőfi Népe)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában