Jubileum

2023.04.29. 09:15

Ismert egriek újra más szerepben mutatkoznak be

Tizenötödik alkalommal rendezik meg az Ismert egriek-más szerepben című népszerű programot.

B. K.

Fűrész János, az Ezüstidő Szabadidős Egyesület alapító elnöke

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Jubileumhoz érkezett az Ezüstidő Szabadidős Egyesület népszerű nagyrendezvénye, amely az Ismert egriek-Más szerepben címen vonult be a köztudatba. 

Fűrész János, az egyesület vezetője portálunk érdeklődésére elmondta, hogy ez a különleges színpadi produkció évről évre egyre több nézőt vonz. A legközelebb április 29-én 15 órakor kezdődik a Bartakovics Béla Közösségi Házban a program.
A színpadon ezúttal is közismert egri polgárok - mérnök, orvos, tanár, újságíró, könyvtáros, s más különböző munkaterületeken értékes tevékenységet végző - lelkes műkedvelő mutatkozik be.  

Az előadandó műsorszámok is változatosak, lesznek hangszeres produkciók, táncosok, versmondók és énekesek is.  A fellépők már lelkesen készülnek az eseményre.
Fűrész János azt is elmondta, hogy bár Eger kis város, de kiváló szakemberek lakják, akik nyitottak a kultúra minden területére. 

- Ijesztő világunkban fontos, hogy adjunk magunkból valamit. Szóljon ez a nap a kultúra reményt adó erejéről! Azt szeretnénk, hogy a Mindenható általunk tegye szebbé a világot, jobbá a földet, s boldogabbá az embereket. Örülnénk, ha maradandó barátságok, ismeretségek kötődnének a fellépők és a közönség között. Hiszem azt, hogy nekünk, magyaroknak kultúránkkal kell megmutatni a világnak, hogy vagyunk és élni akarunk! - fogalmazott az egyesületi elnök.

A jól ismert fellépők mellett új arcokat is felfedezhetünk majd a közelgő rendezvényen. Színpadra lép Bali Ádám, Ferencz Veronika, Oszlánczi Krisztina, B.Száki Tímea, Tar Mária, Tari János, Dr. Turchányi Béla, K. Vincze Rózsa.

A műsor háziasszonya ezúttal Nagy Erzsó énekművész lesz, aki egy meglepetéssel is készül. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában