Megtervezték az évet

2023.04.13. 18:33

Kiderült, mikor lesz Eger Ünnepe, s új munkacsoportot is alapítottak az Egri Civil Kerekasztal ülésén

Előző héten lezajlott az Egri Civil Fórum, szerdán pedig megtartották az idei első kerekasztal ülést a Civil Közösségek Házában.

F. V. E.

Az elmúlt években is népszerű volt az Eger Ünnepe, és most is megtartják

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Balogh Tibor Tamás, az Egri Civil Kerekasztal soros elnöke portálunknak elmondta, a fórumon az együttműködő civil szervezetek ültek össze, s egyebek között megválasztották a kerekasztal tagjait. 

– A szerdai esemény volt a kerekasztal alakuló ülése a 2023-24-es évre vonatkozóan. Megválasztottuk az állandó bizottságok és a munkacsoportok tagjait, s meghatároztuk az éves feladatokat, s azok időpontjait is – részletezte a soros elnök, akitől azt is megtudtuk, hogy egy új munkacsoportot is megalapítottak. Az új,  pályázatfigyelő munkacsoport célja az lesz, hogy folyamatosan kövessék a civil társadalomra vonatkozó lehetőségeket. 

Az események ismertetésekor kiderült, áprilisban megünneplik a Föld napját, s terveik között szerepel az is, hogy szeptemberre önkéntes börzét szerveznek. Eger Ünnepét szeptember 15. és 17. között rendezik meg, a Civil Randevút pedig február 2-án tartják majd, ismertette Balogh Tibor Tamás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában