Megtiszteltetés

2023.04.20. 07:50

Kovács Klaudiát a Los Angelesi üzleti élet egyik legjelentősebb újságja jelölte egy díjra

Kovács Klaudia az erőszak áldozatává vált gyerekek és nők jogérvényesítéséért küzdő aktivista, az Oscar versenyben is részt vett, többszörös díjnyertes, egri származású hollywoodi film- és színházrendező számos elismerést és jelölést kapott az alkotásaival. Örömmel osztotta meg a hírt portálunkkal, hogy ezúttal őt magát jelölték egy díjra.

F. V. E.

Kovács Klaudia

Forrás: Vanie Poyey/ beküldött fotó

– Az eredményes együttműködés a profit-nonprofit szektorok között díjra a Los Angelesi üzleti élet egyik legjelentősebb újságja, a Los Angeles Business Journal jelölt. Óriási dolog ez, lévén, hogy Los Angeles és környéke 18 millió ember, és számos vállalkozás nagyvárosa. Egy ilyen versenykörnyezetben igazán nagy megtiszteltetés a jelöltek között lenni – mondta el Kovács Klaudia, s részletesen ismertette, miről is van szó pontosan. 

Vannak alapítványok, melyeknek az a küldetése, hogy segítsék a nőket abban, hogy jó üzletemberek legyenek, s elsajátítsák az üzleti élethez szükséges nyelvezetet és tudást, ugyanis Amerikában is tapasztalható, hogy ugyanabban a munkakörben kevesebbet keresnek a férfiakhoz képest, ezért is fontos a támogatásuk ezen formája, magyarázta. 

kovács klaudia, üzleti, díj
Új díjra jelölték Kovács Klaudia filmrendezőt
Forrás: Beküldött fotó

Los Angelesben is van egy ilyen alapítvány, akikkel Kovács Klaudia is szokott együtt dolgozni. Azt tudni kell, hogy Amerikában a film nem csak művészet, hanem vállalkozás, üzleti komponens is. A New Economics for Women/NEW Women's Business Center nevű alapítvánnyal, és vezetőikel Maggie Cervantes-szel és Ruth Garcia-Corrales-szel működnek együtt.

– Az alapítvány és a köztem lévő együttműködés olyan pozitív  eredményeket hozott, melynek következtében jelöltek őket és engem, kettőnket együtt erre a díjra, s ez hatalmas öröm számomra – jegyezte meg a rendező. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában