Barna Papírzacskó

2023.04.07. 14:39

Kaliforniában versenyzett Kovács Klaudia filmje

Kovács Klaudiát az alkotótársai is elkísérték a Kaliforniai Gyermekfilm Fesztiválra.

F. V. E.

Kovács Klaudia (középen), tőle jobbra Bradley L. Read, a film zeneszerzője, balra John William Young, a film főszereplője

Forrás: Miriam Sanner/Beküldött fotó

Kovács Klaudia egri származású, hollywoodi rendező újabb filmfesztiválon vett részt a többszörös díjnyertes Brown Paper Bag, azaz a Barna Papírzacskó című filmjével. Ahogy arról korábban beszámoltunk, mi is megnéztük az alkotást, és jó szívvel ajánljuk mindenkinek. 

Kovács Klaudia filmje filmfesztivál, plakát
A fesztivál plakátja
Forrás: Beküldött fotó

A napokban rendezték meg a Kaliforniai Gyermekfilm Fesztivált, mely arra összpontosít, hogy összehozza azokat a tehetséges filmeseket, akik szeretnék megosztani változatos és lenyűgöző történeteiket, melyek gyerekekről vagy a kicsiknek szólnak. A legjobb független és nemzetközi moziprojekteket válogatták és mutatták be, így a közönségük és a filmesek is elragadó vetítési élménnyel gazdagodhattak, tudtuk meg a részleteket a rendezőtől. 

A Brown Paper Bag című film plakátja
Forrás: Beküldött fotó

Bemutatták a Barna Papírzacskót is, és Kovács Klaudia elmesélte élményeit a Heolnak. 

– Nagyon izgalmas volt számomra a hétvége, mert most először hívták meg a díjnyertes Brown Paper Bag című filmemet gyerekfesztiválra. Ugyan nem kifejezetten gyerekfilm, de egyaránt szól a kicsiknek is. A vetítés után kérdések megválaszolása következett, sok érdekes témát hozott szóba a műsorvezető. Az pedig különösen jól esett, hogy végig velem voltak az alkotótársaim, a film főszereplője, John William Young és a Barna Papírzacskó zeneszerzője, Bradley L. Read is – mesélte portálunknak Kovács Klaudia, aki megjegyezte, a fesztiválon pozitív visszajelzéseket kaptak mind a kollégáiktól, mind a közönségtől. Így elégedetten és vidáman távoztak az eseményről, kezükben egy emlékplakettel. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában