Hoppá

2023.04.22. 20:32

Magassarkú csizmában nyírta a füvet, elvágott egy elektromos kábelt a gyöngyösi influencer + videó

Molnár Miléna nagyon érzi a fűnyíró kistraktort, csak útban volt egy-két dolog.

Sz. M. L.

Emlékszel Etára a rózsaszín pelenkás tyúkra? Hát Molnár Milénára aki ráadta? Legújabb tiktok bejegyzéséből kiderült, hogy nem csak a tyúkpelenkázás megy neki jól, ügyesen bánik a fűnyíró kistraktorral is.

@milenamolnar #hirdetés Saját tojás mellé saját zöldségeket fogok termeszteni, legalábbis megpróbálom… 🥬😄 A magaságyás egy tök jó kezdés erre! Mit ültessek a paradicsom mellé? 🍅🤔 Kerti gépek, magaságyás, tyúkos cuccok, szerszámok mind rendelhetők innen: www.farmerwork.hu @Farmermagyarorszag #farmerwork #magasagyas #agaprito #tyukoslany #sajatzoldseg #vetemenyes #hazitojas #onellatas ♬ eredeti hang - Miléna Molnár

Lemondta a műszempillás Miléna időpontját, így belevágott a fűnyírásba. Ugyan egy kábelcsatornát nem vett észre a fűben és áment rajta, de befejezte a kerti munkát és összeállított egy magaságyást is, most pedig várja az ötleteket, hogy mit ültessen bele. 

Egyébként Miléna is versenyben van a Ms. influencer címért két másik Heves vármegyei lánnyal.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában