Egészségnap

2023.04.14. 09:50

Nem csak gazdasági tárgyakból, toronyfutásból is kiválóak az egri hallgatók

A Gazdaságtudományi Intézet oktatója is remekelt a versenyen.

HEOL

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, az Eszterházy Károly Katolikus Egyetemen április ötödikén a Sporttudományi Intézet szervezésében idén is megrendezésre került az egyetemi Egészségnap

– Az esemény keretében idén már ötödik alkalommal rendezték meg a Líceum toronyfutó versenyt, melyre a Gazdaságtudományi Intézet több hallgatója és oktatója is nevezett. A toronyfutó verseny igazán különleges környezetben, a Líceum ódon falai között zajlik. A feladat egy izgalmas kihívást jelent, ugyanis a lehető legrövidebb idő alatt kell felérni a 44 méter magasan található panoráma teraszra, összesen 281 lépcsőt leküzdve - adta hírül a Eszterházy Károly Katolikus Egyetem - GTI közösségi oldala.

Mint írják, a versenyen a hallgató női kategóriában a dobogó mindhárom fokára a Gazdaságtudományi Intézet, Turizmus-vendéglátás szakos hallgatói állhattak. Harmadik helyezést ért el Gazdag Adrienn, második lett Szénási Dóra, a dobogó legmagasabb fokára pedig Farsang Hanna állhatott. További Intézeti siker még, hogy a dolgozói felnőtt kategóriában I. helyezést ért Dr. Gyurkó Ádám az Gazdaságtudományi Intézet oktatója.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában