Szép eredmény

2023.04.07. 10:19

Újabb trófeával gazdagodott a Szihalmi Fúvósok gyűjteménye

Épp, hogy felépült sérüléséből Farkas Roland, a Szihalmi Fúvósok tagja, máris remekelt az országos rézfúvós versenyen.

F. V. E.

A Szihalmi Fúvósok a jótékonysági bálon is elbűvölték a hallgatókat

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

A Szihalmi Fúvósok sikere már több mint 25 éve töretlen. Tavaly ünnepelték a megalakulásuk negyed évszázados jubileumát, s a mögöttük álló idő alatt nem csak Hevesben, az egész országban, de még a határainkon túl is számos fellépésük volt, hatalmas hírnévre tettek szert. 

Fellépéseiken a jó hangulat mindig garantált, nem pusztán csak zenélnek, gyakran humoros jelenetekkel teszik színesebbé a produkciójukat. Nemrégiben a hagyományos jótékonysági bálon volt fergeteges a hangulat, s sikerrel zárták az estét, hiszen nagyon sokan részt vettek az eseményen, támogatva ezzel a nyári fúvós találkozó megvalósítását. 

Nem kellett sokáig várniuk az újabb örömteli pillanatokra és sikerre, ugyanis zenekaruk egyik tagja, Farkas Roland, aki egy sérülésből tért vissza közéjük, egy trófeával gazdagította a csapatot, osztották meg közösségi oldalukon.

Az április első hétvégéjén, Debrecenben megrendezett Rézfúvós és Ütőhangszeres Találkozó és Versenyen tuba II. kategóriában a dobogó legfelső fokára léphetett a Szihalmi Fúvósok tagja, akire nagyon büszkék a társai. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában