Egészségnap

2023.05.22. 16:38

A Csengővár oviban ingyenes egészségnapra csalogatják a szülőket

A recski oviban is tehetnek egy lépést az egészségükért a szülők. Helyben kaphatnak tanácsokat az egészségesebb élet reményében.

B. K.

2296607929

Fotó: SaveLight Studio

Egészségnapot szerveznek Recsken a Csengővár Óvodában és Mini Bölcsődében. Arra kérik a szülőket, hogy május 30-án, amikor gyermekeikért érkeznek az óvodába, szánjanak időt arra, hogy délután két órától négyig ingyenes szűrővizsgálaton vegyenek részt.  Lehetőség lesz vérnyomás és testösszetétel vizsgálatra, s még a helyszínen kiértékelik az eredményeket, személyre szabott tanácsokat kaphatnak arra, hogy mire ügyeljenek egészségük érdekében. Szót válthatnak a helyes életmódról és pillanatnyi hangulati állapotról is többet megtudhatnak.

Az egészségfejlesztési szakma kiemelten fontosnak tartja, hogy az oktatási-nevelési intézmények közreműködésével eljussanak a szakemberek a családokhoz, hiszen közös a cél: a gyermekek jövője.
Az "Egészséges szülő, egészséges gyermeket nevel" - jeligével hirdetett programra mindenkit szeretettel várnak - tették közzé  a közösségi oldalukon

(Főoldali képünk illusztráció, forrás Shutterstock.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában