Látássérültek

2023.05.20. 14:46

Érdi Tamás jótékonysági koncertjére gyűltek össze a gyöngyösiek

A Mátra Lions Club rászorulók támogatására használja fel az összegyűlt adományokat.

Sz. Sz. I.

Érdi Tamás zongoraművész előadását hallgathatta meg a közönség

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Ingyenes jótékonysági koncerttel kedveskedett Gyöngyösön a zenekedvelőknek pénteken a Szent Bertalan-templomban a 30. születésnapját ünneplő helyi Mátra Lions Club. 

A közönség Érdi Tamás Liszt Ferenc-díjas zongoraművész előadását hallgathatta meg. Mint portálunk korábban már megírta, a zongorista koraszülöttként, egy inkubátorban veszítette el látását, és kiskorától a zene jelentett számára határtalan örömöt. 

A belépés ingyenes volt, de a vendégek az adományaikat elhelyezhették a kihelyezett gyűjtődobozba. A bevételt a klub a Gyöngyösön és környékén élő vakoknak és gyengénlátóknak, továbbá a cukorbetegeknek, valamint a rászoruló gyerekeknek ajánlja fel. 

Mint arról portálunkon is írtunk, a gyöngyösi Mátra Lions Club a 30. születésnapját egy klubtörténeti kiállítással is emlékezetessé tette. Az egyesület hagyományos jótékonysági vacsoraestjére pedig május 20-án kerül sor a Kékes étteremben.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában