Takarítás

2023.05.04. 12:24

Háromszor rugaszkodtak neki, hogy tisztább legyen a településük

Kerecsenden áprilisban három alkalommal szerveztek szemétszedést. Már csak vigyázni kellene a rendre.

B.K.

A három lépcsősre tervezett falutakarítás sikerrel lezajlott

Forrás: Felzárkózó települések-Világítani fogok

Kerecsenden a három lépcsősre tervezett falutakarítás sikerrel lezajlott. Április 15-én a gyerekek több, mint egy kisteherautónyi szemetet gyűjtöttek össze, miközben hol esett, hol sütött a nap. Ez azonban a versenyszellemet nem törte meg és a jókedvet sem.
Április 25-én az önkormányzat közmunkásai és a helyi polgárőrök folytatták a munkát a TeSzedd akció keretében, ugyancsak szép sikerrel. Ők még a gyerekeknél is komolyabb mennyiséget gyűjtöttek.

Április 27-én, csütörtökön az Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a Világítani Fogok Egyesület és az önkormányzat csapataiból szervezett stáb takarította a Fő út 62-64. szám alatti, szégyenletesen tönkrevert portát. Innen tizenhat köbméter agyagot sikerült kitermelni. A csapatmunka és a jókedv itt is töretlen volt - tették közzé a Világítani fogok Facebook csoportban.

Mostmár csak arra lenne szükség, hogy a községben élők mindannyian szívügyüknek tekintsék a tiszta utcákat, köztereket. Korábban megírtuk, hogy örvendetesek ezek az akciók, de a legszebb az lenne, ha nem lenne rájuk szükség. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában