Harlekin

2023.05.01. 08:54

Világhírű bábművész érkezik Egerbe + videó

Májusban igazi különlegességgel készül a Harlekin: a világhírű Duda Paiva Company érkezik Egerbe egyenesen Hollandiából a X. Színházi Olimpia keretein belül.

HEOL

– Duda Paiva brazil származású bábművész, rendező legutóbb 2021-ben járt Egerben a Harlekin Kortárs Bábművészeti Napok kiemelt vendégeként, ahol Bruce Marie c. egyszemélyes előadásával elvarázsolta a magyar közönséget. Emblematikus, különleges állagú, groteszk szivacsbábjait maga készíti, melyek idén májusban az általa vezetett társulat, a Duda Paiva Company előadásában elevenednek meg gyermek- és felnőttközönség számára egyaránt! Sőt mi több, az északkelet-magyarországi előadássorozatot Duda Paiva vezetésével Egerben egy különleges bábművészeti workshop előzi meg, melyre az ország minden pontjáról érkeznek szakmabeli résztvevők - tájékoztatta portálunkat Liktor Judit, sajtóreferens. 

Kiemelte, Duda Paiva Company: Elfelejtett állatok és elveszett ügyek május 19-én pénteken 10 órától lesz látható a Harlekin Bábszínház színpadán. Részletek és jegyvásárlás a harlekin.hu oldalon lehetséges.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában