Citera-találkozó

2023.06.24. 10:40

150 citerás csap a húrokra Váraszón

Százötven kiváló citerás csap bele a húrokba szombat délután egytől Váraszón. Ha teheti, ne hagyja ki ezt a fantasztikusnak ígérkező bulit!

B. K.

Hangolódnak a citerások

Forrás: Váraszói Gyöngyvirág Citerazenekar

Hetek óta készülnek Váraszón az ország egyik legszuperebb citerás találkozójára, ahova délután százötven kitűnő muzsikus érkezik határon innen és túlról. A vendéglátó a több mint ötven éve működő Gyöngyvirág Citerazenekar és az önkormányzat az elmúlt napokban összefogással, sok önkéntes munkával mindent előkészített a második alkalommal szervezett nagy bulira. 

Délután egytől estig kiváló együttesek csapnak bele a húrokba. Bár rengeteg a program vármegyénkben, aki szereti ezt a műfajt, semmiképp ne hagyja ki! A szervezők azt ígérik, a hangulat garantált.

Vincze Ferenc polgármestertől reggel azt is megtudtuk, hogy szerencsére őket elkerülték a péntek esti nagy viharok, így semmi akadálya annak, hogy felhőtlenül szórakozzanak a településre érkezők zenebarátok.     

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában