Segítség

2023.06.09. 13:01

A nagyrédei polgárőrök is a gyöngyöstarjániak segítségére siettek

A rédeiek lezárásban és eltűnt személy keresésében is részt vettek.

Sz. Sz. I.

A nagyrédei polgárőrség Gyöngyöstarjánban

Forrás: Nagyrédei Polgárőr Egyesület

A gyöngyöstarjáni villámárvíz miatt csütörtökön a Nagyrédei Polgárőr Egyesület is megkeresést kapott a rendőrségtől, hogy lehetőleg terepjáróval vegyenek részt a lezárásában és az eltűnt személy keresésében. Minderről Bonta Attila Bonifác, a nagyrédei egyesület vezetője tájékoztatta portálunkat.

– Siposné Fodor Judit nagyrédei polgármester asszony rendelkezésünkre bocsátotta a falu terepjáróját, amit köszönünk neki. Így azzal vettünk részt a munkákban. Borzasztó a rombolás, az anyagi javak pótolhatók, az emberélet nem. Megrendülve fejezzük ki részvétünket a halottak családjainak. Köszönöm Göncző Ádám és Szivós Ádám polgárőr társunknak, hogy végig együtt dolgoztunk. A több órás kemény munka után a gyöngyöstarjáni önkormányzat friss, meleg gulyással  látott vendégül minden segítőt. Hihetetlen, hogy ekkora bajban is ilyen figyelmesek. Nagyon köszönjük – fogalmazott Bonta Attila Bonifác.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában