Összefogás

2023.06.09. 09:21

A szakadó eső sem riasztotta vissza a markaziakat

A keddre szervezett közösségi fűnyírást a csapadékos idő sem akadályozta meg.

Sz. Sz. I.

A markaziak szerint akkor jó nyírni a füvet, mikor jól esik

Forrás: Holló László/Facebook

Jelesre vizsgázott kedden délután Markaz közössége összetartásból, kitartásból, és tenni akarásból, adta hírül Holló László polgármester. 

– Közösségi fűnyírásra hívtam falunk lakosságát. A vártnál több visszajelzést és ígéretet kaptam, ami nagyon jól esett. De nem csak ez, hanem a meghirdetett időpontra az eső is. Egész nap zuhogott, mely úgy tűnt egy ideig, hogy délutánra abbamarad, de nem így lett. S ekkor történt az, amiért a tisztelet és köszönet maximálisan kijár: 16-an jelentek meg fűnyírókkal felszerelkezve, s kérdezték: Hol kezdjünk? Ne aggódj, akkor jó nyírni a füvet, mikor jól esik. Jól esett, sőt időnként szakadt, de a kedvünket nem vette el, az akartunkat nem törte meg. Készen lettünk, 2 óra alatt közel 2 hektárt vágtunk le. Jólesett a nyársalt kenyér is, némi folyékony kenyérrel leöblítve. Nem tudom eléggé megköszönni a segítséget mindenkinek, akik jelen voltak – fogalmazott Holló László.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában