Bevásár-ló

2023.06.29. 21:05

Felnyergelt paripát kötött ki gazdája az egri Tesco bejáratánál

Nem mindennapi jelenséggel találkozhattak az egriek csütörtökön.

S. S.

A Squatting Slavs In Tracksuits nevű, több mint egy millió követővel rendelkező Facebook-oldal osztotta meg, hogy a Tesco előtt egy felnyergelt lovat a bejárati ajtónál hagyott a gazdája, vélhetően azért, hogy gyorsan bevásároljon.

Hamarosan kiderült, hogy a fotó az egri bevásárló központ előtt készült, hiszen Vámossy Béla is megörökítette a paripát az Eszterházy téren. 

Paripa az Eszterházy téren
Forrás: Vámossy Béla

Sokan megosztották Vámossy Béla egri fotós felvételeit jobbnál jobb, szellemesebbnél szellemesebb címeket is találtak hozzá a megosztók. Azt a felvételt például, amelyen a paci felnyergelve magányosan áldogáll a Líceum előtti téren "Parko-ló"-nak nevezi valaki, a másikat, amelyiken már gazdája társaságában legelészik ugyanott "Tanko-ló"nak nevezik. 

Forrás: Vámossy Béla

Mi is gondolkodtunk kifejező elnevezésen, nevezetesen a tescós képhez, hátha viccesek leszünk. Arra jutottunk, hogy ehhez leginkább illik a "bevásár-ló".

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában