Ó, jaj!

2023.06.05. 17:11

Felveri a gaz az egykori legendás egri fagyizó helyét

Két éve lebontották már az Ódry épületét, de nem történt semmi csak a fű nőtt magasra.

Sz. M. L.

Az egykori Ódry-ház helye a Dobó utca 25. alatt

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Felveri a gaz az egykori Ódry fagyizó épületének helyét. A legendás üzlet sokak kedvence volt, a fagylaltozó mellett gyertyaöntő műhely működött benne.

Portálunkon 2021 március végén számoltunk be arról, hogy megkezdődött a hajdanán szebb napokat is látott Ódry-ház lebontása. Akkor a munkálatok még meglehetősen a kezdeti fázisában jártak, nem sok jel utalt arra, hogy néhány héttel később már hűlt helye lesz az egriek egyik ikonikus épületének. Végül 2021. április közepére teljesen lebontották az épületet, majd értékesíteni próbálták a telket. Még drónvideó is készült hozzá.

Hogy tulajdonost váltott-e azt nem tudni. Az mindenesetre biztos, hogy hasznosítani eddig nem sikerült a belvárosi foghíjtelket, jelenleg nyakig ér a növényzet rajta. Az önkormányzatnál érdeklődtünk arról, hogy tudnak-e valamit a tulajdonosról illetve arról, hogy mi és mikor lesz a telken. Amint válaszolnak, beszámolunk róla.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában