Juniális

2023.06.16. 19:10

Kőlevessel, rockfesztivállal indítják a nyarat

Jűnius 17-én szombaton Sirok-Kőkúton juniálist ünnepelnek. Megfőzik a kőlevest, rockbandák adnak koncertet, a gyerekeket játékokkal várják.

B. K.

A Babszem Jankó Társulat is fellép a rendezvényen

Forrás: Babszem Jankó Társulat/Facebook

Hogyan készül a kőleves? Ezt is megtudhatják, akik szombaton délelőtt Kőkútra látogatnak. Délelőtt 10-től minden szórakozni vágyó örömmel látnak Sirok-Kőkúton, ahol juniálist ünnepelnek a helyiek. Mint azt Tuza Gábor polgármestertől megtudtuk, minden korosztály talál magának kedvére való programot. A kicsiket délelőtt a Csiribiri társulat szórakoztatja, fellépnek a Nyírjes Nyugdíjas Klub tagjai, a mozogni vágyók zumbázhatnak.

A helyszíni főzőverseny bográcsos ételeiből délben jelképes összegű kóstolójeggyel lakmározhatnak. Ebéd után a Babszem Jankó Társulat lép színpadra, majd operettdallamok csendülnek fel. 

Este héttől ingyenes nyárindító rockfesztivál várja a látogatókat, ahol négy remek formáció - Hungarocell, Farkas Family Band, Superego3, Figure Out - fokozza majd a hangulatot a Kőkúti Klub előtti parkban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában