Rendezvény

2023.06.25. 14:21

Nagy siker volt a Nyári zsongás Andornaktályán

Az Aranyhíd Integrált Szociális Intézmény Tiszafa Otthon és Támogatott Lakhatás dolgozói idén is megszervezték lakóik szórakoztatására az udvarukon már hagyományossá vált Nyári zsongást.

HEOL

A legifjabbak is remekül szórakoztak

Forrás: heves-aranyhid.hu

A Makláron és Nagytályán található, támogatott lakhatást biztosító házakból és az andornaktályai lakóotthonokból érkeztek a fogyatékossággal élő lakók a szolgáltató központba, hogy összemérjék ügyességüket a játékos feladatok során - adott róla hírt az intézmény hivatalos weboldala.

Az otthon vendégül látott számos érdeklődőt és fellépőt a közeli településekről június 22-én. A közösségi napra meghívást kaptak a gondnokok, helyi civil szervezetek és a dolgozók gyermekei is. A Maklári Bosch Kötélugró Klub ifjúsági csoportjainak és a Mezőkövesdi Kyokushin Karate Egyesület tagjainak bemutatójával kezdődött el a délelőtt. Aztán egy csapatszállító rendőrautó érkezett, az Egri Rendőrkapitányság közrendvédelmi osztályának vezetője, Papp Péter alezredes számos jótanáccsal látta el a közönséget.

A színpadon élő koncertet adott az egri Sárbogár zenekar is. Folyamatosan várta az érdeklődőket a Terra Banda állatsimogatója, lehetett kézműveskedni és csillámtetoválást kérni. A program befejezéseként vetélkedőn vehettek részt az arra vállalkozók értékes nyereményekért, a Jelenünkért és Jövőnkért Közhasznú Alapítvány jóvoltából.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában