MÁV

2023.06.12. 08:12

Pótlóbusz jár majd Eger és Szilvásvárad között

A pótlóbuszok útvonala a közút vonalvezetése miatt eltér a vasúttól.

HEOL

A MÁV járataira is vonatkozik a kedvezmény

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

A Mávinform szombati tájékoztatása szerint a Budapest–Hatvan–Miskolc vonalon augusztus 10-ig - Mezőkövesd és Mezőkeresztes-Mezőnyárád állomás közötti pályakarbantartás miatt - a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

  • A Tokaj és Hernád-Zemplén InterCity-k 10 perccel korábban, óra 15 perckor indulnak a Keleti pályaudvarról, illetve ugyanennyivel később, óra 45-kor érkeznek meg Miskolc felől a Keleti pályaudvarra.
  • A Hernád-Zemplén InterCity-k Füzesabonyban is megállnak.
  • Az Agria InterRégiók 5 perccel korábban, óra 55-kor indulnak a Keleti pályaudvarról, illetve ugyanennyivel később, óra 5 perckor érkeznek meg Egerből a Keleti pályaudvarra.
  • A Füzesabony–Miskolc–Szerencs–Nyíregyháza viszonylatú személyvonatok napközben az Agria IR vonathoz való csatlakozás után óra 29-kor indulnak Füzesabonyból, Miskolctól menetrendjük nem változik. Miskolcról 11 perccel korábban, óra 22-kor indulnak Füzesabonyba. A munkanapokon Füzesabony állomásról Miskolc-Tiszai pályaudvarra 5 óra 34 perckor induló személyvonat (5050) nem közlekedik. 

Beszámoltak arról is, hogy az Eger—Szilvásvárad vonalon június 19-től 21-ig a Füzesabony és Eger között végzett pályakarbantartás miatt pótlóbusz közlekedik az Egerből 16 óra 2 perckor induló személyvonat (35516) és a Szilvásváradról 17 óra 54 perckor induló személyvonat (35513) helyett.

A pótlóbuszok útvonala a közút vonalvezetése miatt eltér a vasúttól. Egerben, Egervár vasúti megállóhely helyett a Gárdonyi ház nevű megállóban, Eger-Felnémet állomás helyett a Felsőtárkányi elágazás nevű autóbusz-megállóhelyen, Szarvaskőn a Központ nevű megállóban, Bélapátfalván pedig a Városházánál, valamint az Egészségháznál állnak meg. Mindkét autóbusz megáll a Szalajkavölgyi elágazásnál lévő buszmegállóban is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában