Egészségnap

2023.07.17. 13:30

Az egészséges életmód fenntartásához adnak segítséget Hevesen

Érdekes előadásokkal is készülnek a résztvevőknek.

Molnár Helga

A hevesi Egészségfejlesztési Iroda (EFI) július 19-én, 10 és 14 óra között az Új Esély Központ egészségnapot szervez – írja a Hevesi Hírportál. Lehetőség lesz részt venni vérnyomás- és vércukormérésen, egészségtotón, előadást tart Vörösné Kis Noémi egészségügyi menedzser Hogyan táplálkozzunk egészségesen? címmel. A mentális betegségek típusairól, kezelési lehetőségeiről mesél Szécsi Emese klinikai szakpszichológus, illetve az állattartás, az állatokkal történő bánásmód egészségügyi vonatkozásait ismerhetjük meg jobban Baráth Mikó Eszter mentálhigiénikus egészségfejlesztő által.

Látás-, hallássérültekkel kapcsolatos érzékenyítést tart Orosz Hajnalka mentálhigiénikus egészségfejlesztő, egészséges smoothie-kat készítenek ezen a napon, lesz zöldség-gyümölcs kavalkád, valamint a szakértők készséggel nyújtanak segítséget és adnak tanácsokat az egészséges életmód fenntartásához.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás Shutterstock.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában