Vigyáznak ránk

2023.07.12. 22:00

Életmentésben is profik az egri strand dolgozói

Alapvetően a strandolás a boldog pillanatokról, felhőtlen élményekről szól, ám adódhatnak olyan helyzetek, amikor jól jöhet egy elsősegély nyújtásban jártas ember segítségre. Az ilyen helyzetekre készültek most fel az egri strand dolgozói.

Fekete-Vadászi Erika

Az egri strand fontosnak tartja hogy dolgozóik naprakészek legyenek

Forrás: Egri Termál- és Strandfürdő - Hivatalos oldal

Az Eger Termál Kft. kiemelten fontosnak tartja, hogy dolgozói mindig naprakész tudással állhassanak munkába, különösen akkor, ha emberek élete múlhat rajta, osztották meg Facebook-oldalukon

Biztonságban érezhetjük magunkat az egri strandon, ugyanis munkatársaik felkészültek olyan eshetőségekre is, amikor valaki nem felhőtlenül élvezi a pancsolást, hanem rosszul lesz, ki kell menteni a vízből, esetleg meg kell kezdeni az újraélesztését. 

A napokban a szokásos, éves elsősegély oktatáson vettek részt a cég dolgozói, hiszen a baj bármikor bekövetkezhet, erre pedig alaposan fel kell készülni, mert ilyenkor minden másodperc számít.

 

Pár éve a heol.hu is beszámolt róla, hogy az uszodamester hogyan mentette meg egy 4 éves kisfiú életét a strandon: 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában